Υποθαλάσσιο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι [εικόνα] - iefimerida.gr

Υποθαλάσσιο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι [εικόνα]

Υποθαλάσσιο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλη η γοητεία του Ντουμπάι με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική κάνει βουτιά στη θάλασσα με την ανακοίνωση του Water Discus που φημολογείται ότι θα είναι το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Με μια αισθητική βγαλμένη από το διαστημόπλοιο Enterprise και εξελιγμένο μηχανισμό εκκένωσης, ο τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμός υπογράφεται από την Πολωνική εταιρεία πολωνική εταιρία Deep Ocean Technology. Το ξενοδοχείο χωρίζεται σε δύο μέρη - ένα μόνιμα έξω από το νερό και ένα άλλο ικανό να βυθίζεται σε βάθος 10 μέτρων

Το υποβρύχιο τμήμα του ξενοδοχείου θα περιέχει 21 δωμάτια ξενοδοχείου, καθώς και μια υποβρύχια εγκατάσταση για καταδύσεις και ένα μπαρ. Η Deep Ocean Technology τονίζει επίσης ότι οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να παρατηρήσουν τις μικρολεπτομέρειες της ζωής των υδρόβιων γειτόνων τους, μέσα από το δωμάτιο τους.

«Το ειδικό σύστημα φωτισμού της περιοχής γύρω από το δωμάτιο και τα μικροσκοπικά υποβρύχια οχήματα που μπορούν να λειτουργούν από το εσωτερικό θα σας επιτρέψουν να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, ακόμη και στα πιο μικροσκοπικά υποβρύχια πλάσματα χρησιμοποιώντας μακρο φωτογραφία»

Ωστόσο, για όσους δεν ενδιαφέρονται να μοιραστούν την δική τους προσωπική ζωή με τα ψάρια, η εταιρία διευκρινίζει: «Οι πελάτες μας μπορούν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή, όταν είναι απαραίτητο. Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και διαθέτουν κουρτίνες από τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας »

Ο πρόεδρος της BIG InvestConsult AG (μια ελβετική εταιρεία που συνεργάζεται με την Deep Ocean Technology για την κατασκευή του ξενοδοχείου) Μπόνγκατν Γκατσόβσκι δήλωσε στο World News ότι το ξενοδοχείο θα είναι επίσης ένα φιλικό προς το περιβάλλον ερευνητικό κέντρο, καθώς και ένα κέντρο τουρισμού.

«Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε εδώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής και Κέντρο της Υποθαλάσσιας Προστασίας. Με το ξενοδοχείο Water Discus ως εργαλείο για τη μελέτη των ωκεανών και των θαλασσών και της προστασίας του περιβάλλοντος και της έρευνας»

Υποθαλάσσιο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ