«Δεν τρώω χαβιάρι στον Κορυδαλλό, παχαίνει» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς - iefimerida.gr

«Δεν τρώω χαβιάρι στον Κορυδαλλό, παχαίνει» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως εξομολογητικός ήταν ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που έδωσε στα Νέα και στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη. Εκεί που -μεταξύ άλλών- μίλησε για τις κρεμούλες που τρώνε με τον Τσοχατζόπουλο και τις τσουκνίδες που βάζει στα μαλλιά του.

«Η περιουσία μου είναι τετραχιλιαπλάσια από αυτή που είναι το χρέος μου (σ.σ. 10 εκ. ευρώ). Να την πάρουν και να την κάνουν σχολεία, να την κάνουν νοσοκομεία. Έχω 200.000 τετραγωνικά κτίσμα στην Κάντζα, γιατί δεν βάζουν άστεγους μέσα; Για να πουν ότι τιμωρούν τον Γαβαλά στο 'Αλκατράζ' και μαλακίες τούμπανα. Γιατί δεν παίρνουν τη Βουκουρεστίου, που είναι πενταόροφο; Γιατί δεν παίρνουν τη Μύκονο; Διότι δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να ξαναφέρω κόσμο στη Μύκονο, να τους κάνω τραπέζια, για να δείχνω την Ελλάδα που τώρα την απολαμβάνουν άλλοι που φοροδιαφεύγουν και δεν τους κάνουν τίποτα. (...) Κύριε κράτος σου λέω το εξής: πάρε μας χαμάληδες όλη μέρα μαζί με την αδερφή μου και δίνε μας χίλια ευρώ τον μήνα, αλλά άσε μας να δουλέψουμε την εταιρία να σε ξεχρεώσουμε... αυτό ήταν η μαγκιά».

Αυτό δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στην εφημερίδα Τα Νέα. Επιμένοντας πως είναι φοροοφειλέτης και όχι φοροαρπαγέας και πως μπορεί να βρει τα χρήματα να πληρώσει γιατί έχει φίλους στο εξωτερικό που θέλουν να τον βοηθήσουν.Επίσης επισημαίνει πως δεν έχει ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό του («Δεν είχα λογαριασμό ποτέ. Απλώς ζούσα πάρα πολύ καλά, ντυνόμουν κάπως χαριτωμένα, αλλά αυτό ήταν η προίκα μου») και πως τα ακριβά αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε ήταν sponsoring από το εξωτερικό.

Αν και το πιο «πικάντικο» σημείο της συνέντευξης είναι εκεί που περιγράφει το κελί του και την καθημερινότητά του: «Στο κελί μου στην αρχή ήμουν με έναν θαυμαστή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αθωώθηκε ύστερα από 18 μήνες για κάποιον υποτιθέμενο φόνο που είχε κάνει. Ένα καλό παιδί, που έπαιζε μάλιστα κλαρίνο. Ηταν και δύο άλλα παιδιά από το Αγρίνιο. Μετά μεταφέρθηκε στο κελί μας ο Σαχπατζίδης του ΠΑΟΚ. (...) Το κελί μου έχει μια ακαταστασία. Χιλιάδες χαρτιά, δικογραφίες, ένα υποτυπώδες μπάνιο. Είναι φυλακή, πίστεψέ με. Δηλαδή, κλαίμε, συνερχόμαστε, ξανακλαίμε. Βέβαια σε άλλες πτέρυγες ζουν σαν τα ποντίκια. Κοιμούνται στους διαδρόμους, έτσι; Κι εμάς το κελί μας είναι για δύο και κοιμόμαστε τέσσερις, ξέρεις».

Όσον αφορά την διατροφή του, δηλώνει «Φακές έχει σήμερα και καρότα με πατάτες βραστές. Ε, θα πάρω μια σος από την καντίνα και θα φάω τις πατάτες. Το μόνο που μου φέρνουν απέξω είναι δημητριακά, ένα με ξηρούς καρπούς mixed. Και χθες έβρασα τσουκνίδα από τον κήπο και την έβαλα στο μαλλί - έχουμε και την αισθητική. Φαγητό μπορούμε να παραγγείλουμε απέξω, αλλά τι να φάνε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι απέξω; Στον Τσοχατζόπουλο, π.χ., τι να του φέρουν απέξω; Κοκορέτσια και τέτοια; Αυτός πρέπει να φάει την κρεμούλα του, κι εγώ το ίδιο. Κρεμούλα αγοράζεις και από την καντίνα της φυλακής. (..) Σου είπα, ο μπακάλης έχει τα πάντα. Μπορεί κάποιος να σου φέρει απέξω και ένα φρούτο ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ένας Ρωσοπόντιος που φτιάχνει πολύ ωραία μελιτζάνα στα κοινόχρηστα φουρνάκια».

Ο ίδιος περνάει τις ημέρες του κάνοντας γυμναστική κα περιμένοντας να πάει οκτώ που κλείνουν τα κελιά για να βάλει τα ακουστικά του και να δει τον Σουλεϊμάν «Εγώ δεν βλέπω την ώρα να πάει οκτώ. Τώρα με τον κήπο ξεπατώνομαι πραγματικά. Γυρίζω όλον τον κήπο με τα βαράκια στα πόδια. Α, τώρα κάνω και πνευματική γυμναστική. Ένας φύλακας, τρελός και αυτός, μου έχει δώσει τους 'Ελληνες γιατρούς της Σμύρνης' και μου εξηγεί πόσο τρομεροί ήταν».

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που λένε ότι οι τρόφιμοι της VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού περνάνε καλά, δηλώνει: «Δεν τρώω χαβιάρι. Το σιχαίνομαι, γιατί παχαίνει»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ