Ιστορικά παλαιά οχήματα βγαίνουν βόλτα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ιστορικά παλαιά οχήματα βγαίνουν βόλτα στην Αθήνα

Ιστορικά παλιά αυτοκίνητα βγαίνουν βόλτα στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιστορικά οχήματα θα γεμίσει το Παναθηναϊκό στάδιο την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου, αφού η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει την 16η εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων.

Η στατική εκδήλωση θα γίνει από τις 09:00 το πρωί μέχρι και της 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2013 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα παραταχθούν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατασκευασμένα μέχρι και το τέλος του έτους 1975.

Μετά τις 14:00, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν να ακολουθήσουν στη βόλτα μέχρι το Vive Mar στην παραλιακή της Βούλας. Η φετινή εκδήλωση θα έχει επίσης και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές θα διατεθεί από τη ΦΙΛΠΑ στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Περισσότερες πληροφορίες στη διοργανώτρια Λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, 153 44 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 6533420
καθώς και στις ιστοσελίδες: www.philpa.gr και www.facebook.com/Philpa.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ