Τα ευτράπελα στην κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Αθηναίων - Το «κομμάτι του Χριστού» και το «αγνοούμενο» φλουρί - iefimerida.gr

Τα ευτράπελα στην κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Αθηναίων - Το «κομμάτι του Χριστού» και το «αγνοούμενο» φλουρί

H επεισοδιακή κοπή της βασιλόπιτας στο δήμο Αθηναίων - Το κομμάτι του Χριστού κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπετειώδης ήταν η κοπή της βασιλόπιτας στο Δήμο Αθηναίων, με το φλουρί να... αγνοείται για πολύ ώρα, τον δήμαρχο Γιωργο Καμίνη, να ξεχνά να κόψει το «κομμάτι του Χριστού», αλλά και το κομμάτι της... Αννας Φιλίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Καμίνης δεν έκοψε το «κομμάτι του Χριστού» στη βασιλόπιτα, όπως συνηθίζεται, με τους παρευρισκομένους να τον ρωτούν: «Για τον Χριστό δεν θα κόψετε κομμάτι;». «Θα δώσω το δικό μου» φέρεται να ήταν η απάντηση που τους έδινε ο κ. Καμίνης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, δεν ξέχασε να κόψει μόνο το «κομμάτι του Χριστού», αλλά και της δημοτικής συμβούλου Αννας Φιλίνη, η οποία έχει αποχωρήσει από τον συνδυασμό του.

Τα ευτράπελα, όμως, κατά την κοπή της βασιλόπιτας του δήμου Αθηναίων δεν σταμάτησαν εκεί. Για αρκετή ώρα, αγνοείτο το... φλουρί. Οσοι έπαιρναν το κομμάτι τους έψαχναν για το φλουρί, ωστόσο, κανείς δεν το έβρισκε. Σε κάποια στιγμή και ενώ όλοι είχαν αρχίσει να αστειεύονται λέγοντας πως μάλλον δεν δεν υπάρχει φλουρί στην πίτα, εντοπίστηκε στο κομμάτι του Λευτέρη Σκιαδά, ο οποίος λόγω διαίτης δεν είχε φάει το κομμάτι του και δεν είχε ψάξει για το φλουρί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ