Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετές γυναίκες που έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά και έχουν υποβληθεί σε πλήθος χειρουργικών πλαστικών επεμβάσεων με στόχο να μοιάσουν στην Barbie. Υπάρχει όμως και ένα αγόρι που υπέβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να μοιάσει στον.... Τζον-Τζον.

«Πάντα υποβαλλόμουν σε χειρουργικές επεμβάσεις, για να νοιώθω δημιουργικός» δηλώνει ο ο 32χρονος Τζάστιν Τζέντικα, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 δολάρια στην προσπάθειά του να μοιάσει στον Τζον-Τζον, ενώ έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 100 πλαστικές επεμβάσεις.

Μεταξύ άλλων, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έχει υποβληθεί σε πέντε ρινοπλαστικές, μια διορθωτική επέμβαση του σχήματος του κρανίου του και σε αυξητική χειλιών, γλουτών και πηγουνιού.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής εκπομπής που έδωσε το παρόν, μάλιστα, δέχθηκε να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του προκειμένου να δείξει στο κοινό τους γραμμωμένους του κοιλιακούς, οι οποίοι, όμως, δεν είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, αλλά, φυσικά, χειρουργικής επέμβασης. Για να τους «χτίσει», τοποθέτησε εμφυτεύματα από σιλικόνη. Το ίδιο έκανε και με τους δικέφαλούς του.

Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ανδρας έκανε 100 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε κούκλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ