Η Ομοσπονδία Δασκάλων αναλαμβάνει το κολατσιό μαθητών που υποσιτίζονται - iefimerida.gr

Η Ομοσπονδία Δασκάλων αναλαμβάνει το κολατσιό μαθητών που υποσιτίζονται

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας αναλαμβάνει το κολατσιό μαθητών που υποσιτίζοντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από πρωτοβουλία Ελλήνων εκπαιδευτικών και Κύπριων συναδέλφων τους, οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό των 30.000 ευρώ με σκοπό να δοθεί για το κολατσιό μαθητών, η ΔΟΕ αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια με περαιτέρω κινήσεις.

Εξαιτίας των δραματικών φαινομένων υποσιτισμού μαθητών ιδιαίτερα σε σχολεία όπου φοιτούν παιδιά λαϊκών οικογενειών και μεταναστών, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε να δεχθεί το ποσό των 30.000 ευρώ και να προσφέρει η ίδια επιπλέον ανάλογο ποσό.

Με τα 60.000 συνολικά η ΔΟΕ προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη σε καθημερινή βάση και μέχρι το τέλος του διδασκαλικού έτους όλων των μαθητών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που θα προταθούν από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών.

Η τελική επιλογή των σχολικών μονάδων θα γίνει άμεσα, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή της από τη 15η Ιανουαρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ