ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί στην κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί στην κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί στην κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σχεδιαζόμενο φορολογικό σύστημα, λέγοντας πως αυτό καταδικάζει στη «φτώχεια και στην ανέχεια πλατιά στρώματα της κοινωνίας»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου σημειώνει πως το σχεδιαζόμενο φορολογικό «εντάσσεται στη συνολική μνημονιακή πολιτική εξόντωσης των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων και βίαιης αναδιανομής του πλούτου».

Τονίζει, επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν εκείνοι που δεν έχουν, ενώ μένουν στο απυρόβλητο οι έχοντες και κατέχοντες», πως «καταστρέφουν κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα της οικονομίας, στοχοποιώντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα λουκέτα και τις απολύσεις» και ότι «καταδικάζουν στη φτώχεια και στην ανέχεια πλατιά στρώματα της κοινωνίας, την ίδια στιγμή που δεν έχουν καμία πολιτική βούληση να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και να φορολογήσουν τον πλούτο».

«Είναι επικίνδυνοι. Κάθε μέρα που περνά με αυτήν την κυβέρνηση στην εξουσία είναι καταστροφή για τον τόπο και τους ανθρώπους του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ