Security προσέλαβαν στο Ζευγολατιό για νυχτερινές περιπολίες - iefimerida.gr

Security προσέλαβαν στο Ζευγολατιό για νυχτερινές περιπολίες

Security προσέλαβαν στο Ζευγολατιό για νυχτερινές περιπολίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εταιρεία security ανέθεσαν τη φύλαξη του χωριού τους οι κάτοικοι του Ζευγολατιού Κορινθίας, αφού, όπως υποστηρίζουν η ΕΛ.ΑΣ αδυνατεί να προστατέψει τις περιουσίες τους. Μάλιστα το βράδυ της δευτέρας ξεκίνησαν και οι περιπολίες των ανδρών της εταιρίας στο χωριό.

Σε πρώτη φάση, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Βέλου-Βόχας που ανήκει το χωρίο, οι περιπολίες αφορούν 240 σπίτια, καταστήματα κι επιχειρήσεις, που διέθεσαν χρήματα, για τη φύλαξη του Ζευγολατιού.

Ωστόσο, επιθυμία τόσο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», όσο και του δήμου Βέλου - Βόχας, όπως επισημαίνεται από το δήμο, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των κατοίκων που θα πληρώσουν για φύλαξη της περιουσίας τους, τον μήνα Ιανουάριο και να ξεπεράσει το όριο των 250 σπιτιών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία security δύο οχήματα για καλύτερη φύλαξη της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή, για την φύλαξη και τις περιπολίες στο Ζευγολατιό, εκδηλώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» σε συνεργασία με το δήμο Βέλου - Βόχας και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του δήμου Βέλου - Βόχας «ΑΡΩΓΗ», ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, φαίνεται πως η κίνηση αυτή βρίσκει μιμητές κι έχει ενεργοποιήσει κατοίκους και άλλων περιοχών της Κορινθίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ