Τραγανές αυγοφέτες για πρωινό - iefimerida.gr

Τραγανές αυγοφέτες για πρωινό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξυπνήσατε τώρα και ψάχνετε απεγνωσμένα για πρωινό; Ορίστε κάτι πρωτότυπο, που δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά στην κουζίνα.

5 αυγά

3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος

1 κουτ. γλυκού αλάτι

2 κουτ. γλυκού πιπέρι

1 ½ κουτ. σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)

1 ½ κουτ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο (προαιρετικά)

ελαιόλαδο

βούτυρο

8 φέτες ψωμί κομμένες διαγώνια (χθεσινό)

Χτυπήστε σ’ ένα μπολ τα αυγά, την κρέμα, το αλάτι, το πιπέρι, τα κρεμμύδια και τον κόλιαντρο.

Ζεστάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Καλύψτε τον πάτο του με ελαιόλαδο και ρίξτε μια δυο κουταλιές βούτυρο.

Βουτήξτε ένα τρίγωνο ψωμι στο μείγμα των αυγών, αφήστε το να στραγγίξει λίγο και βάλτε το στο τηγάνι. Τηγανίστε το για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να είναι τραγανό. Ακουμπήστε το σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας. Κάντε το ίδιο με τα υπόλοιπα ψωμιά.

Σερβίρετε ζεστό με λίγη καυτερή κέτσαπ. Αν δεν έχετε καυτερή κέτσαπ, ρίξτε 2-3 σταγόνες ταμπάσκο στην απλή.

Πηγή: food52

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ