Κουκουλόπουλος σε Στουρνάρα: Αν δεν εξαιρέσεις τους ανάπηρους το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει - iefimerida.gr

Κουκουλόπουλος σε Στουρνάρα: Αν δεν εξαιρέσεις τους ανάπηρους το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει

Κουκουλόπουλος σε Στουρνάρα: Αν δεν εξαιρέσεις τους ανάπηρους το ΠΑΣΟΚ θα καταψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπλοκή προκύπτει με την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου καθώς κατά τη συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, προειδοποίησε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, πως αν δεν ακυρώσει τις περικοπές στους ολικά αναπήρους το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να το ψηφίσει.

Ο κ. Κουκουλόπουλος διευκρίνισε πως από την περικοπή αυτή εξοικονομούνται 30 εκατ. ευρώ και συμπλήρωσε: «Παίρνουμε την ευθύνη και σας λέμε κόψε από οπουδήποτε αλλού, όχι από τους ολικά ανάπηρους».

Λίγο αργότερα το λόγο πήρε και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Στουρνάρα να δείξει η κυβέρνηση την απόλυτη ευαισθησία της προς τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.

«Περιμένουμε να ανταποκριθείτε σε αυτό το αίτημά μας πριν το νομοσχέδιο φθάσει στην Ολομέλεια», συμπλήρωσε ο κ. Σαχινίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ