Στην Αθήνα ο Χάνες Σβόμποντα που αποκάλεσε την Τρόικα «αρπακτικές ακρίδες» - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο Χάνες Σβόμποντα που αποκάλεσε την Τρόικα «αρπακτικές ακρίδες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς ενώ απόψε το βράδυ μιλάει στο Μέγαρο Μουσικής σε εκδήλωση που διοργανώνει η αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Αννυ Ποδηματά.

Ο κ. Σβόμποντα θα μιλήσει απόψε για την ανάκαμψη στην Ελλάδα και την Ευρώπη ενώ προηγουμένως θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς. Θα έχει πρωινό εργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, θα συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη στη Βουλή, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ιπποκράτους ενώ θα έχει ενημερωτική συνάντηση και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Χθες το βράδυ ο κ. Σβόμποντα δείπνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και ενδιαφέρθηκε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και για τη στάση των ακροδεξιών στην πρωτεύουσα. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έχει αποκαλέσει τους Τροικανούς «αρπακτικές ακρίδες» και έχει ταχθεί επανειλημμένως κατά των απαιτήσεων λιτότητας από τους δανειστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ