Αυτό θα πει βαρύς ύπνος: Ολόκληρο αυτοκίνητο διαπέρασε τον τοίχο του δωματίου του κι εκείνος δεν πήρε χαμπάρι! - iefimerida.gr

Αυτό θα πει βαρύς ύπνος: Ολόκληρο αυτοκίνητο διαπέρασε τον τοίχο του δωματίου του κι εκείνος δεν πήρε χαμπάρι!

Αυτό θα πει βαρύς ύπνος: Ολόκληρο αυτοκίνητο διαπέρασε τον τοίχο του δωματίου το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τύχη βουνό είχε ένας έφηβος στη Βρετανία, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στον εξωτερικό τοίχο του υπνοδωματίου του, τον διαπέρασε και μπήκε μέσα σχεδόν ολόκληρο, αλλά εκείνος όχι απλά δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά ούτε καν ξύπνησε από το χαμό που γινόταν γύρο του.

Ο 15χρονος Μπεν Λόντον κοιμόταν στο σπίτι του στο Νόρφολκ, όταν στις 2 τα ξημερώματα της περασμένη Πέμπτης, ο 32χονος οδηγός ενός Audi A4 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στον τοίχο πίσω από τον οποίο βρισκόταν το δωμάτιο του νεαρού. Το αυτοκίνητο διαπέρασε τον τοίχο με μεγάλη ταχύτητα και το δωμάτιο γέμισε με τούβλα και ερείπια, ενώ ο Μπεν, ο οποίος κοιμόταν στην άλλη άκρη δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως.

Ο 15χρονος ξύπνησε μόνο όταν η μητέρα του, η οποία κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, μπήκε στο δικό του, φωνάζοντας έντρομη, καθώς νόμιζε ότι το παιδί της σκοτώθηκε.

«Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να δω τίποτα, γιατί τα φώτα του αυτοκινήτου έπεφταν στο πρόσωπό μου και με τύφλωναν και ο χώρος είχε γεμίσει από ένα σύννεφο σκόνης. Μέχρι να καταλάβω τί είχε συμβεί, φοβήθηκα πολύ γιατί νόμιζα ότι είχε πιάσει φωτιά το σπίτι και είχα παγιδευτεί», δήλωσε ο Μπεν στο BBC.

«Ήμουν τυχερός γιατί το αυτοκίνητο μπαίνοντας στο δωμάτιό μου χτύπησε τη ντουλάπα, η οποία έπεσε διαγωνίως πάνω από το κρεβάτι μου κι έτσι με προστάτεψε από τα συντρίμμια που εκσφενδονίστηκαν σε όλο το χώρο. Αν με ρωτήσετε, εγώ χαίρομαι με αυτό που έγινε γιατί επιτέλους θα αλλάξω τη διακόσμηση στο δωμάτιό μου, κάτι που ήθελα από καιρό», πρόσθεσε ο μικρός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ