Huffington Post: Η βιομηχανία του πορνό ψηφίζει Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Huffington Post: Η βιομηχανία του πορνό ψηφίζει Μπαράκ Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του διαδικτυακού ιστότοπου XBIZ, αφιερωμένη στη βιομηχανία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους (ΧΧΧ), εάν οι εκλογές λάμβαναν χώρα αύριο, η πλειοψηφία των πορνοστάρ θα ψήφιζε υπέρ του Αμερικανού Πρoέδρου Μπαράκ Ομπάμα...

Στην ερώτηση «ποιος υποψήφιος θα επιθυμούσατε να εκλεγεί», το 68% απάντησε «Μπαράκ Ομπάμα» και μόνο ένα 13% απεφάνθη υπέρ του Μιτ Ρόμνεϊ, ενώ το 14% απάντησε ότι θα προτιμούσε κάποιον άλλο και ένα 5% ότι του είναι αδιάφορο ποιος αναλάβει τα ηνία στη διακυβέρνηση της χώρας:

Huffington Post: Η βιομηχανία του πορνό ψηφίζει Μπαράκ Ομπάμα | iefimerida.gr 0

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σφυγμομέτρηση έλαβε μέρος ένας μικρός αριθμός ερωτηθέντων: 339 περίπου άτομα, έναντι των 1.000 ατόμων που συνήθως λαμβάνουν ως στατιστικό δείγμα οι επαγγελματικές εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Λογική και προβλέψιμη η έκβαση της δημοσκόπησης, από τη στιγμή που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος έχει ήδη ζητήσει τη λήψη αυστηρότερων μέτρων κατά της βιομηχανίας του πορνό.

Επιπλέον, ο Μιτ Ρόμνεϊ, προς υποστήριξη της οργάνωσης «Ηθική στα ΜΜΕ», έχει δηλώσει πως εάν εκλεγόταν θα διέτασσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να διώξει ποινικά τους παραγωγούς πορνογραφικού υλικού για παραβίαση της νομοθεσίας περί άσεμνου υλικού.

Ας υπενθυμίσουμε επίσης πως και το 2008, οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του πορνό είχαν ταχθεί εκ νέου υπέρ του κόμματος των δημοκρατικών, ρίχνοντας «μαύρο» στον Ρεπουμπλικανό Μακ Κέιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ