Με θερμοκρασίες καλοκαιριού και αυτό το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Με θερμοκρασίες καλοκαιριού και αυτό το Σαββατοκύριακο

Με θερμοκρασίες καλοκαιριού και αυτό το Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται και το Σάββατο οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να κινείται στο επίπεδο των 28 με 30 βαθμών Κελσίου.

Συγκεκριμένα στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 26 στα Κεντρική , από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ