Ενταλμα σύλληψης για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη - iefimerida.gr

Ενταλμα σύλληψης για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη

Ενταλμα σύλληψης για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εκδόθηκε σε βάρος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη.

Αφορμή για την έκδοση του εντάλματος αποτελούν τα επεισόδια βίας που εξελίχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης των Σερρών μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό του τελευταίου και τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υποδιευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, Θεολόγης Τζουμαϊλής, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις - του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, ωστόσο στα τέλη Ιουλίου υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος φόρτο εργασίας, γεγονός το οποίο είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού ο πρώην βουλευτής ήταν... άνεργος.

Λίγο αργότερα, βέβαια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, ο κ. Σιώης διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ