Σίντι Λόπερ: Μεγάλωσα στη φτώχεια, με έναν πατριό που με κακοποιούσε

H τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1980, όπως αποκαλύπτει η ίδια, από τότε που γεννήθηκε πρωταγωνιστούσε σε ένα δράμα χωρίς τέλος: Μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας, έπεσε θύμα κακοποίησης του βίαιου πατριού της και πέρασε περιόδους βαθιάς κατάθλιψης.

Δεν είχαμε τηλεόραση στο σπίτι, ούτε ραδιόφωνο, τίποτε. Ήμουν παιδί και ένιωθα συνέχεια μόνη», γράφει στην αυτοβιογραφία της η τραγουδίστσρια, «Cyndi Lauper: A Memoir», που παρουσιάστηκε στην Αμερική.

Οπως η Σίντι Λόπερ αποκαλύπτει τις φορές που ένιωθε πως δεν άντεχε άλλο, είτε ξάπλωνε στο κρεβάτι της και παρέμενε εκεί για ώρες, είτε άδειαζε το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη στην κουζίνα και χωνόταν εκεί, ώσπου να υποχωρήσουν σταδιακά το ρίγος και ο πανικός που την κυρίευε

Μάλιστα, όπως παραδέχεται, ακόμη και όταν η επιτυχία της χτύπησε την πόρτα, δεν μπορούσε να ηρεμήσει και να την χαρεί. «Είχα φτάσει τόσο ψηλά και πάλι ένιωθα πως είχα αποτύχει», γράφει, ενώ υποστηρίζει πως απογοήτευε συνεχώς τη δισκογραφικής καθώς όπως εξηγεί «δεν επέστρεφα ποτέ με τα χέρια γεμάτα βραβεία, όπως άλλοι καλλιτέχνες. Εγώ είχα μόνο πωλήσεις. Ποτέ βραβεία. Πάντα έτσι ήταν. Και το καλό δεν ήταν ποτέ αρκετά καλό».

«Ηταν μια ιδιαίτερα σκοτεινή περίοδος για εμένα. Πήγαινα στο στούντιο και μετά καθόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και έπινα βότκα. Περνόυσα περιόδους απόλυτης μοναξιάς και πίστευα ότι δεν θα ξεπεράσω ποτέ την κατάθλιψη», συνεχίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ