Στον εισαγγελέα ο 30χρονος δολοφόνος της Πάρου – Ποια η σχέση του με την τρομοκρατία - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο 30χρονος δολοφόνος της Πάρου – Ποια η σχέση του με την τρομοκρατία

Στον εισαγγελέα ο 30χρονος δολοφόνος της Πάρου – Ποια η σχέση του με την τρομοκρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Κυριακής θα μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Αθηνών ο 30χρονος που κρατείται από χθες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ταυτοποίηση του DNA έδειξε πως ο ύποπτος που προσήγαγαν χθες οι αρχές για συμμετοχή στη ληστεία τράπεζας στην Πάρο και την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 53χρονου οδηγού ταξί, έδειξε πως ο γνώριμος της Αντιτρομοκρατικής, που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ήταν μέλος της σπείρας των αδίστακτων κακοποιών.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος ενώ δεν απαντάει τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα αρχικά αρνούνταν να δώσει δείγμα DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Τελικά το δείγμα από το γενετικό υλικό του ύποπτου άνδρα, μετά από εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα από το σημείο της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου.

Ο 30χρονος που συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία της Πάρου που φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί είχε πρασαχθεί ξανά κατά το παρελθόν ως ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς» όταν εντοπίστηκε η περιβόητη γιάφκα στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ