Το DNA πρόδωσε τον 30χρονο – μέλος της συμμορίας των ληστών – δολοφόνων της Πάρου - iefimerida.gr

Το DNA πρόδωσε τον 30χρονο – μέλος της συμμορίας των ληστών – δολοφόνων της Πάρου

Το DNA πρόδωσε τον 30χρονο – μέλος της συμμορίας των ληστών – δολοφόνων της Πάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταυτοποίηση του DNA έδειξε πως ο 30χρονος ύποπτος που προσήγαγαν χθες οι αρχές για συμμετοχή στη ληστεία τράπεζας στην Πάρο και την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 53χρονου οδηγού ταξί, έδειξε πως ο γνώριμος της αντιτρομοκρατικής που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο ήταν μέλος των αδίστακτων κακοποιών.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου προσήχθη χθες το μεσημέρι από την αντιτρομοκταική υπηρεσία στην περιοχή Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος και δεν απαντάει τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα αρχικά αρνιόταν να δώσει δείγμα DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ είναι ικανά προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το δείγμα από το γενετικό υλικό του ύποπτου άνδρα, μετά από εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα από το σημείο της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου. Στην αστυνομία μάλιστα πιστεύουν πως στα χέρια τους έχει τον εκτελεστή της Πάρου.

Ο 30χρονος που συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία της Πάρου που φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί είχε πρασαχθεί ξανά κατά το παρελθόν ως ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς» όταν εντοπίστηκε η περιβόητη γιάφκα στο Αγρίνιο. Ωστόσο τότε δεν είχαν βρεθεί επαρκή στοιχεία που να μαρτυρούν την ενοχή του κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στον 30χρονο ήταν αρχικά το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο καπέλο που έπεσε από τον δράστη κατά τη συμπλοκής του με τον 53χρονο οδηγό ταξί, αλλά και το οπτικό υλικό από την κάμερα της τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ