Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό των δύο νεαρών φίλων από την Αργολίδα - iefimerida.gr

Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό των δύο νεαρών φίλων από την Αργολίδα

Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό των δύο νεαρών φίλων από την Αργολίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέραντη θλίψη στους κόλπους της ΕΛΑΣ έχει σκορπίσει ο χαμός του 28χρονου Αθανάσιου Τριμπόνια και του 31χρονου Νικόλαου Πιτερού, των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης σε τροχαίο. Οπως όλα δείχνουν, το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Από το πρωί πολίτες αλλά και συνάδελφοι των δύο νεαρών περνούν από το σημείου του δυστυχήματος στη διασταύρωση της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Φειδιππίδου για να αφήσουν λίγα λουλούδια στη μνήμη των δύο αγοριών.

Τα δύο παιδιά κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τον Αγιο Δημήτριο Αργολίδας και ήσαν φίλοι πριν ακόμη μπουν στο Αστυνομικό Σώμα. Πρώτος στην υπηρεσία «μπήκε» ο Νικόλαος Μπιτερός. Ακολούθησε η είσοδος του Θανάση Τριμπόνια, γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν ξανά παρέα, αλλά μαζί και τις βάρδιές τους για να προσέχει ο ένας τον άλλον.

Ετσι κατέληξαν και το μοιραίο βράδυ να επιβαίνουν στην ίδια μοτοσικλέτα, η οποία, όμως, λίγο πριν τη λήξη της βάρδιάς τους, ανατράπηκε κόβοντάς τους το νήμα της ζωής. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι η μηχανή ανατράπηκε όταν έσκασε το ένα από τα δύο της λάστιχα, ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το τραγικό δυστύχημα ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Και τα δύο παιδιά διακομίστηκαν άμεσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασαν τη μάχη με το θάνατο.

Όσον αφορά στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του δικύκλου.

Τα θερμά του συλληπητήρια στις εικογένειες των δύο ειδικών φρουρών εξέφρασε και ο υπουργός ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας: «Διερμηνεύοντας, πιστεύω, τα συναισθήματα όλων μας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο Ειδικών Φρουρών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», Νικόλαου Πιτερού και Αθανασίου Τριμπόνια, οι οποίοι τραυματίστηκαν, σήμερα, θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα. Επίσης, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της Αστυνομίας για την απώλεια των δύο επίλεκτων ανδρών, που έδιναν καθημερινά τον αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών».

Φωτογραφία: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ