Η γυμνόστηθη Μαντόνα, η σβάστικα και η μήνυση από την Λεπέν [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η γυμνόστηθη Μαντόνα, η σβάστικα και η μήνυση από την Λεπέν [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ κακό Σαββατόβραδο πέρασε η 53χρονη σταρ στο Παρίσι. Το στάδιο Stade de France δεν γέμισε, η επίδειξη του στήθους και των γλουτών της δεν έπεισε και καπάκι ήρθε και το Ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας να καταθέσει αγωγή εναντίον της.

Μια σβάστικα στο μέτωπο της επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Μαρί Λεπέν, όπως αυτή φαινόταν σε βιντεοκλίπ που προβάλλονταν στις γιγαντοοθόνες του σταδίου που έδινε συναυλία η Μαντόνα, στάθηκε αρκετή για να της έρθει συστημένη αγωγή.

Η εικόνα της 43χρονης Λεπέν συνόδευε αυτές άλλων γνωστών προσωπικοτήτων (όπως οι πάπας Βενέδικτος, Χόσνι Μουμπάρακ και Αδόλφος Χίτλερ) που πλασίωναν οπτικά το τραγούδι Nobody knows me. Ενώ το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ είχε προβληθεί και κατά την διάρκεια της συναυλίας της 53χρονης σταρ στο Τελ Αβίβ.

Η γυμνόστηθη Μαντόνα, η σβάστικα και η μήνυση από την Λεπέν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τουλάχιστον η συγκεκριμένη εικόνα κατάφερε να σοκάρει τις λίγες χιλιάδες κοινού που βρέθηκαν στο Stade de France για να παρακολουθήσουν την πρώτη συναυλία στην Γαλλία της Μαντόνα. Κάτι που δεν έγινε λίγο νωρίτερα, όταν η Μαντόνα έβγαλε πάλι βόλτα το στήθος της, όπως είχε κάνει στην Κωνσταντινούπολη.

Η γυμνόστηθη Μαντόνα, η σβάστικα και η μήνυση από την Λεπέν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όταν είδε ότι το κοινό δεν αντιδρά, του γύρισε την πλάτη, κατέβασε το παντελόνι της και του έδειξε τους καλογυμνασμένους γλουτούς της.Αλλά άλλη μια φορά, η Μαντόνα δεν είχε την επιθυμητή αντίδραση.

Η γυμνόστηθη Μαντόνα, η σβάστικα και η μήνυση από την Λεπέν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οπότε μένει να δούμε τι θα σκαρφιστεί για την επόμενη συναυλία της που θα λάβει χώρα στην Νίκαια.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ