Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου - iefimerida.gr

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου, ενώ τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη κρίνονται από τους θεράποντες ιατρούς του ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο τον υπέβαλαν και τα αποτελέσματά του κρίνονται ικανοποιητικά.

Ο κλινικο-εργαστηριακός έλεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, οπότε οι θεράποντες ιατροί του κ. Ράπανου θα γνωρίζουν περισσότερα.

Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ράπανος το πρωί της Παρασκευής λιποθύμισε ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία».

Οπως ανακοίνωσαν οι γιατροί ο νέος υπουργός Οικονομικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους, ίλλιγγο, ναυτία, εφίδρωση και καταβολή.

Το πρωί του Σαββάτου οι γιατροί υπέβαλαν εκ νέου τον κ. Ράπανο σε νέο κύκλο εξετάσεων προκειμένου να σχηματίσουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης της υγείας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ