Σταθερή η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου - iefimerida.gr

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου

Σταθερή η κατάσταση του νέου υπουργού Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου, ο οποίος εισήλθε σήμερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νέος υπουργός Οικονομικών, που θα ορκιζόταν σήμερα στις 7 το απόγευμα, μεταφέρθηκε στο θεραπευτήριο «Υγεία» σήμερα το πρωί καθώς λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα.

Ο κ. Ράπανος υποβάλλεται σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις από τους γιατρούς του προκειμένου να εντοπιστεί το αίτιο που του προκάλεσε το πρόβλημα.

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν:

«Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Θα υποβληθεί στις δέουσες εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασής του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ