Τζήμερος: Το πρόβλημα είναι η δικτατορία του κράτους των Αθηνών - iefimerida.gr

Τζήμερος: Το πρόβλημα είναι η δικτατορία του κράτους των Αθηνών

Τζήμερος: «Ενα από τα προβλήματα της διοίκησης και η δικτατορία του κράτους των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενίσχυση των Περιφερειών με δομές και πόρους έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος για το που πηγαίνουν τα χρήματα και πώς επενδύονται, πρότεινε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» ο οποίος επισκέφθηκε την Τρίπολη και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, σημείωσε πως η Περιφέρεια και οι θεσμοί πρέπει να ενισχυθούν, γιατί ένα από τα προβλήματα τής Διοίκησης είναι «ο υπερσυγκεντρωτισμός και η 'δικτατορία' τού κράτους των Αθηνών».

Μάλιστα, ο Θάνος Τζήμερος, πρόσθεσε πως μόνο αν ενισχυθούν οι δομές και οι πόροι μείνουν και διαχειρίζονται από την Περιφέρεια, ώστε η τοπική κοινωνία να ελέγχει πού πηγαίνουν τα χρήματα και πώς επενδύονται, τότε μπορεί η χώρα να αναπτυχθεί.

Αναφερόμενος ειδικά στον κ. Τατούλη είπε πως εκτιμά «τη σθεναρή και αποφασιστική στάση του στην πολιτική ζωή».

Ο κ. Τζήμερος επεσήμανε, επίσης, ότι η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μεταρρυθμιστικό κόμμα, το οποίο εγκαινιάζει ένα νέο πολιτικό λόγο, που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει, ενώ σημείωσε πως αν μπουν στη Βουλή θα συνεργαστούν με βουλευτές όλων των κομμάτων, γιατί σε όλα τα κόμματα υπάρχουν υγιή στοιχεία.

Ακόμη, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, που τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο και στερούμενο σοβαρότητας» και ξεκαθάρισε δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, ενώ εκτίμησε πως η άνοδος τού ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στην τιμωρία από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. .

Φωτογραφία: Εurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ