Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό» - iefimerida.gr

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό»

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να κρατήσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης με κάθε κόστος, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Πάνος Λάμπρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής, παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τον Γιάννη Αργυρό, υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία και τον Στέλιο Σταυρίδη, πρόεδρο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, στο skai.gr.

Ο κ. Λάμπρου είπε χαρακτηριστικά πως «η χώρα δε θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμά μας προς έγκριση από την Τρόικα. Η δημοκρατία ακόμη υπάρχει. Δεν θα πάμε στη Μέρκελ στη Γερμανία ή τη Γαλλία για να εγκρίνει το επίδομα ανεργίας. Άλλοι τα κάνουν».

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως το κόμμα του εκπροσωπεί τα 2/3 της κοινωνίας και διευκρινίζοντας είπε πως πρόκειται για όλους όσοι υποφέρουν από το Μνημόνιο.

Αναφορικά με τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Λάμπρου είπε πως «έχουμε δημοσιευμένες θέσεις για το πρόγραμμά μας», συμπληρώνοντας πως η Συγγρού είναι αυτή που κάνει το παν για να αλλάξει η ατζέντα. Στην συνέχεια τόνισε πως υπάρχει έλλειψη αστυνόμευσης καθώς οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται σε περιοχές όπως το Πέραμα, αλλά είναι παρούσα όταν πρόκειται να καταστείλει διαδηλώσεις του ελληνικού λαού.

«Πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της λιτότητας. Πόσο κοστίζουν τα τέσσερα υποβρύχια από τη Γερμανία που πήραμε; τρία δισ. ευρώ. Θα βρούμε χρήματα από τους μη έχοντες λένε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό» είπε, ενώ συμπλήρωσε πως η εικόνα της Ελλάδας σήμερα οφείλεται στην πολιτική που ακολούθησαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τα πρόσφατα περιστατικά στα οποία φέρονται να εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής, ο Πάνος Λάμπρου είπε να «μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα». Επίσης αναφορικά με το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης συμπλήρωσε πως ο όρος λαθρομετανάστευση δεν είναι σωστός καθώς «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, υπάρχουν κυκλώματα».

Αναφορικά με το ζήτημα της προσέγγισης με το ΚΚΕ για συνεργασία μετά τις εκλογές, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Αλέκα Παπαρήγα θα αναγκαστεί να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση της Αριστεράς προκειμένου να μην έρθει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία και τα μνημονιακά κόμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ