Για απειλητικά τηλεφωνήματα κατηγορούν το Νίκο Μακρόπουλο - iefimerida.gr

Για απειλητικά τηλεφωνήματα κατηγορούν το Νίκο Μακρόπουλο

Για απειλητικά τηλεφωνήματα κατηγορούν το Νίκο Μακρόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η διαμάχη του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του, καθώς στη διατροφή, τα περιουσιακά στοιχεία και την ύπαρξη τρίτου προσώπου έρχονται να προστεθούν και κατηγορίες για απειλητικά τηλεφωνήματα από την πλευρά του τραγουδιστή.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Star, η πρώην πεθερά του κατηγορεί το Νίκο Μακρόπουλο ότι «με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε 'σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα'».

Από την πλευρά της, και η 47χρονη πρώην σύζυγος του τραγουδιστή ισχυρίζεται ότι έχουν υπάρξει βίαια επεισόδια όπως η εισβολή στο σπίτι της. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας πάντως, οι απειλές αυτό το διάστημα έχουν σταματήσει ενώ χτες στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε ο τραγουδιστής ούτε η 47χρονη με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να πάρει αναβολή για τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην γυναίκα του Νίκου Μακρόπουλου τον κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφό του, με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για παθολογική ζήλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ