Τσίπρας: Το δίλημμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή - iefimerida.gr

Τσίπρας: Το δίλημμα είναι ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή που έχουν να κάνουν οι πολίτες την 17η Ιουνίου είναι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κοινωνική καταστροφή, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η επιλογή που έχουν οι πολίτες είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή» και υπογράμμισε ότι «το χάος έρχεται από τις 18 Ιουνίου αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος συνεχίσουν να είναι κυβέρνηση του τόπου, δίνοντας την εξουσία στην τρόικα και τους τραπεζίτες, σε αυτούς που τους έδωσαν δισεκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, στο μεγάλο κεφάλαιο για να συνεχίσει την ασυδοσία του».

Επίσης, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε τη στήριξη ακόμη και όσων διαφωνούν με πολλά από αυτά που λέει το κόμμα του, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως αν συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική «η εικόνα της νεκρής ζώνης του Περάματος θα είναι η εικόνα όλης της Ελλάδας· ένα κουφάρι, με ανθρώπους που θα παρακαλάνε για ένα μεροκάματο».

Οπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας η επιλογή είναι σαφής: «ή αφήνουμε πίσω το μνημόνιο, ενισχύοντας ακόμη κι αν διαφωνούμε σε πολλά, τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο μοναδικός πόλος που μπορεί να ακυρώσει το μνημόνιο ή δίνουμε συγχωροχάρτι» σε αυτούς που εφάρμοσαν αυτές τις πολιτικές και επιθυμούν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ