Βροχές αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας έρχονται την Τρίτη - iefimerida.gr

Βροχές αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας έρχονται την Τρίτη

Βροχές αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας έρχονται την Τρίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν αναλυτικότερα, αναμένονται την Τρίτη σε Ηπειρο, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και πιθανότατα στα ορεινά της Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ είναι πιθανό να βρέξει μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ