Ψωμιάδης: Ο Τσίπρας είναι ο θαθανδρέου του 2012 - Ιμιτασιόν Ανδρέας Παπανδρέου - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Ο Τσίπρας είναι ο θαθανδρέου του 2012 - Ιμιτασιόν Ανδρέας Παπανδρέου

PSOMIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας εξαπέλυσε ο υπεύθυνος της προεκλογικής δραστηριότητας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον «ιμιτασιόν Ανδρέα Παπανδρέου» και «θαθανδρέου του 2012».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο κ. Ψωμιάδης, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δίπλα του τον πρώην υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος, Δημήτρη Τσάμη επεσήμανε πως «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις- Αλέξη δώσ΄τα όλα-».

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ ανευθυνότητα, τον χαρακτήρισε «επικίνδυνη, εφιαλτική και μηδενιστική Αριστερά», ενώ εξέφρασε την ανησυχία ότι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου μπορεί να προκύψουν «επικίνδυνες καταστάσεις» και είπε πως «δεν θα αφήσουμε τη χώρα να γίνει Βόρεια Κορέα».

Επίσης, ο κ. Ψωμιάδης ατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στρατολόγησε» τη «Χρυσή Αυγή» με τα επεισόδια και τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά, ο πρώην περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι μιλάει με τον Πάνο Καμμένο, τον Γιώργο Καρατζαφέρη και στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του, είπε ότι ο κ.Καμμένος το «τράβηξε το σχοινί» και πως η δραστηριοποίηση του κ. Ψωμιάδη βάζει φρένο στις διαρροές ψηφοφόρων από τη Ν.Δ. προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ