Σαμαράς: Ναι σε ντιμπέιτ, αυτή τη φορά - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ναι σε ντιμπέιτ, αυτή τη φορά

Σαμαράς: Ναι σε ντιμπέιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται έτοιμος να πει αυτή την φορά το «ναι» σε ντιμπέιτ, αφού όπως εκτιμούν συνεργάτες του, η άρνηση του κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο στοίχισε στον ίδιο και στην παράταξη.

Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να αλλάξει τακτική και, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, αναμένεται να ζητήσει τηλεοπτική αναμέτρηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να αναδείξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας με την στάση του και τις θέσεις του κόμματός του επιδιώκει την έξοδο της χώρας από το ευρώ. «Θα επιδιώξουμε ουσιαστική συζήτηση για να αναδείξουμε τα πραγματικά διλήμματα και τους κινδύνους για τη χώρα» τονίζουν συνεργάτες του.

Οσο για τα ντιμπέιτ με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, τίποτα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.«Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα συγκατανεύσει σε ντιμπέιτ-πασαρέλα, με Οικολόγους, Καρατζαφέρη κλπ. Είναι θέμα ουσίας, όχι αποκλεισμών» επισημαίνουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του. Δεν αποκλείουν, πάντως, να δούμε και ένα ντιμπέιτ των τριών, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 6ης Μαΐου η στρατηγική της ΝΔ αλλάζει. Στόχος του κ. Σαμαρά είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ αφού εκτιμά ότι από αυτό το ισχυρο δίπολο θα προκείψει το επόμενο πολιτικό σκηνικό. Με αυτό το δεδομένο επανασχεδιάζεται τόσο η προεκλογική τακτική που θα ακολουθηθεί όσο και η διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ.

Στόχος θα είναι να αναδειχθεί ο ευρωπαικός προσανατολισμός που θα πρέπει να έχει η χώρα καθώς και η παραμονή της στην ευρωζώνη. Επίσης θα τονίζεται επίμονα πως η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που ζήτησε επίσημα την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, πριν από τις εκλογές της 6ης Μαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ