«Ο πισινός μου είναι πιο ψηλά από όταν ήμουν 20», δηλώνει η Ντίαζ [εικόνες]

Αποφασισμένη να αλλάξει τις βλαβερές συνήθειες και του τελευταίου θαυμαστή της φαίνεται να είναι η 40χρονη Κάμερον Ντίαζ, που δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τα αποτελέσματα των 2 1/2 ωρών που περνάει καθημερινά στο γυμναστήριο.

«Ο πισινός μου είναι πιο ψηλά από όταν ήμουν 20 χρονών. Αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. Όταν φροντίζεις καθημερινά το σώμα σου, θα στο ανταποδώσει. Πάρτε για παράδειγμα εμένα.

Το σώμα μου είναι πολύ καλύτερο καθώς μεγαλώνω. Άλλωστε, η εναλλακτική στο να γερνάς, είναι ο θάνατος. Για αυτό και ζω κάθε μέρα στο έπακρο».


Αυτά τα ψιλο-ακαταλαβίστικα δήλωσε η Κάμερον Ντίαζ στο Access Hollywood προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τεράστια επαγγελματική και προσωπική της ανασφάλεια που την οδήγησε στην απόφαση να γυμνάζεται ως μανιασμένη.

Επίσης, ξεχνάει να αναφέρει ποιος ήταν ο υπεύθυνος για το ότι σταμάτησε να τρώει ανθυγιεινά και να πίνει γαλόνια βότκα, δηλαδή ο πρώην της (και πρώην της Μαντόνα) Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Δεν πειράζει, όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και στην περίπτωση του πισινού της Ντίαζ, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Αυτό που βλέπετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ