Διατροφή γονιμότητας: Αυτές είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να μείνεις έγκυος - iefimerida.gr

Διατροφή γονιμότητας: Αυτές είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να μείνεις έγκυος

Τροφές που αυξάνουν τη γονιμότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ειδικοί τονίζουν ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Η ισορροπημένη διατροφή, η διατήρηση του βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα και ο γενικότερος τρόπος ζωής της σημερινής γυναίκας παίζουν σημαντικό ρόλο στο κομμάτι που αφορά τη γονιμότητα.

Κάθε γυναίκα οφείλει πριν την επερχόμενη εγκυμοσύνη να «προετοιμαστεί» βελτιώνοντας αρχικά τη διατροφή της, αλλαγή που θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο κατά τη διάρκεια της κύησης αλλά και στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου, τη σύλληψη.

Υπάρχουν τροφές που λόγω συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών που περιέχουν, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη σύλληψη.

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι για να αυξηθούν στο μέγιστο οι πιθανότητες μια γυναίκα να μείνει έγκυος, πρέπει να είναι πιστή σε μια διατροφή πλούσια σε ψάρια, πουλερικά, τροφές ολικής άλεσης, φρούτα και λαχανικά.

Διαβάστε τι πρέπει να τρώει και τι να αποφεύγει μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ