Καταποντίζεται η Νοτοπούλου -Εκτη σε δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο Ταχιάος - iefimerida.gr

Καταποντίζεται η Νοτοπούλου -Εκτη σε δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο Ταχιάος

Η Κατερίνα Νοτοπούλου/ Φωτογραφία: MOTIONTEAM- ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα του Νίκου Ταχιάου καταγράφει νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται στην έκτη θέση.

Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa», ο Νίκος Ταχιάος προηγείται με 15,7% και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Ορφανός με 12,3%. «Μάχη» για την τρίτη θέση δίνουν ο Κώστας Ζέρβας και ο Σπύρος Βούγιας με 9,8% και 9,7% αντίστοιχα. Ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 6,9%, η Κατερίνα Νοτοπούλου με 6,5% και ο Πέτρος Λεκάκης με 5%.

Καταποντίζεται η Νοτοπούλου -Εκτη σε δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο Ταχιάος | iefimerida.gr 0

Στην ίδια δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει το 28,8%, καταγράφοντας προβάδισμα 17,7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (11,1%).

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,8%, το ΚΙΝΑΛ με 4,4% , το Κ.Κ.Ε 2,6% και η Ένωση Κεντρώων με 2,4%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 22,2% των ερωτηθέντων.

Καταποντίζεται η Νοτοπούλου -Εκτη σε δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο Ταχιάος | iefimerida.gr 1

Όταν γίνεται αναγωγή χωρίς λευκά, άκυρα και αποχή, η ΝΔ εμφανίζεται στο 33% έναντι 12, 7% (διαφορά 20,3% ) του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή 5,55%, το ΚΙΝΑΛ 5% , το Κ.Κ.Ε. 3% και η Ένωση Κεντρώων 2,7%.

Καταποντίζεται η Νοτοπούλου -Εκτη σε δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο Ταχιάος | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ