Ο Αγγελος Χαριστέας και η Κατερίνα Περιστέρη υποψήφιοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αγγελος Χαριστέας και η Κατερίνα Περιστέρη υποψήφιοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα [εικόνες]

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση των υποψηφίων / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και το σήμα της παράταξής του, «Αλληλεγγύη», παρουσίασε την Τετάρτη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ανάμεσα στους υποψηφίους, που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε η «μεταγραφή» του ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, το 2004, Αγγελου Χαριστέα.

O Aγγελος Χαριστέρας κατά την παρουσίασή του από τον κ. Τζιτζικώστα / Φωτογραφία: InTime News

Στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει και η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.

H Kατερίνα Περιστέρη κατά την παρουσίασή της / Φωτογραφία: InTime News

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε και άλλους βετεράνους αθλητές, όπως ο παλαιός αστέρας του Αρη Ντίνος Κούης, ο Λάκης Παπαϊωάννου και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ -και νυν τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ- Νίκος Σταυρόπουλος.

Φωτογραφία: InTime News

Η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ίδια ονομασία («Αλληλεγγύη»), χρησιμοποιώντας ως λογότυπο ένα δακτυλικό αποτύπωμα, σε μπλε χρώμα, με πορτοκαλί γραμματοσειρά.

Ο Αγγελος Χαριστέας και η Κατερίνα Περιστέρη υποψήφιοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οπως σχολίασαν οι παρευρισκόμενοι, πρόκειται για σήμα όμοιο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο κ. Τζιτζικώστας στη διαδικτυακή του καμπάνια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα των τελευταίων ετών, τονίζοντας ότι «ξεκινήσαμε από το θέλουμε πήγαμε στο μπορούμε και σήμερα είμαστε στο κάναμε. Σήμερα βρισκόμαστε στο πλέον κρίσιμο σημείο της διαδρομής που θα καθορίσει τον δρόμο της Μακεδονίας μας».

Φωτογραφία: InTime News
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ