Mega spoiler: Ποιος φεύγει από το Survivor 3 απόψε - iefimerida.gr

Mega spoiler: Ποιος φεύγει από το Survivor 3 απόψε

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, παρά τη νίκη που σημείωσε το Σάββατο.

Ετσι, οι Έλληνες παίκτες βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ώστε να βγουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Λόγω της ανισορροπίας ανδρών-γυναικών στην ελληνική ομάδα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να είναι μόνο άνδρες.

Ο Σπύρος Γουρδούπης με εφτά ψήφους αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι Κυριάκος Πελεκάνος και Κατερίνα Δαλάκα, λόγω ατομικής ασυλίας, ψήφισαν και έβγαλαν προτεινόμενους τους Τόνι Σταυράτη και Πάτρικ Ογκουνσότο αντίστοιχα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πρώτος στις θετικές ψήφους βγήκε και πάλι ο Σπύρος, ο οποίος έχει βρεθεί κι άλλες φορές υποψήφιος προς αποχώρηση.

Έτσι ανάμεσα στους Τόνι και Πατρίκ, αυτός που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, είναι ο Νιγηριανός, Πατρίκ Ογκουνσότο.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής, δεν πρόλαβε να καθίσει για αρκετό καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο λέγεται ότι αποχωρεί από το Survivor
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ