Survivor 3: Ξέσπασε ο Πάτρικ Ογκουνσότο -«Κάγκελο» ο Τανιμανίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Ξέσπασε ο Πάτρικ Ογκουνσότο -«Κάγκελο» ο Τανιμανίδης [βίντεο]

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο στο Survivor 3 / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στο Survivor 3.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν άντεξε και μετά το τέλος του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας, από το οποίο αποχώρησε πρώτος, εκτόξευσε «πυρά» προς τον Τόνι Σταυράτη.

«Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένειά μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια… Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του», είπε.

Ο Τόνι, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα και δεν γνώριζε αν έκανε συμφωνία με κάποιον.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδειχνε ξαφνιασμένος από τα όσα άκουγε.

Όπως φάνηκε, οι παίκτες που είχαν παιδιά (Τόνι, Πάτρικ, Κυριάκος) ζήτησαν, εάν χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για το έπαθλο, αλλά να πάνε αυτοί που θέλουν να μιλήσουν με φίλους. Οταν, όμως, έρθει η ώρα για το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια, αν χάσουν να τους επιλέξουν για να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ