Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στάζει μέλι: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια πολύ ευγενική και έξυπνη γυναίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στάζει μέλι: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια πολύ ευγενική και έξυπνη γυναίκα [βίντεο]

Την Μέγκαν Μαρκλ υπερασπίστηκε ξανά ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο καλά λόγια έχει να πει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς φαίνεται πως έχει βαλθεί να αλλάξει την γνώμη του κοινού για την «δικτατορική» δούκισσα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» ο σταρ του Χόλιγουντ υπερασπίστηκε για άλλη μία φορά την Μέγκαν Μαρκλ, μιλώντας για την προσοχή που έχει λάβει από μερίδα του Τύπου από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ξεσπαθώσει, λέγοντας πως «είναι μια έγκυος γυναίκα 7 μηνών που την καταδιώκουν, την κακολογούν και την κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και στην Νταϊάνα και η ιστορία επαναλαμβάνεται».

Και τώρα όμως επανέλαβε ξανά τα λεγόμενά του. «Νομίζω ότι είναι κάπως άδικο κατά περιόδους» εξήγησε. «Το έχω δει όταν ο Τύπος στρέφεται επάνω σου για γελοίες αιτίες και χωρίς λόγο και μου φαίνεται λίγο άδικο καθώς η Μέγκαν δεν έχει κάνει τίποτε παραπάνω από το να ζει την ζωή της».

Το διάσημο ζευγάρι είχε παραβρεθεί στον βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την σύζυγό του Αμάλ στο δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος


Αναφορικά με την φιλία του με την πρώην ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ο 57χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ είπε: «Είναι μια πολύ ευγενική και έξυπνη γυναίκα». Τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του, Αμάλ Κλούνεϊ ήταν προσκεκλημένοι στον βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο ενώ η Αμάλ ήταν επίσης καλεσμένη στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα. «Είναι ένα υπέροχο, αγαπημένο ζευγάρι» αποκάλυψε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. «Τα περισσότερα από αυτά που γράφει ο Τύπος δεν χρειάζεται καν να τα δίνει κανείς σημασία, αλλά μερικές φορές γράφουν πολύ άσχημα πράγματα».


Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων σε δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αναφερόμενος στην βασιλική οικογένεια και αστειευόμενος, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Κάρολος τρελάθηκε και άρχισε να χορεύει επάνω στα τραπέζια... Εξεπλάγην όταν το είδα αυτό. Έχει πολύ καλές χορευτικές κινήσεις. Ήταν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ