Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξεσπάθωσε: Κυνηγούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα, αφήστε την - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξεσπάθωσε: Κυνηγούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα, αφήστε την

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέους συμμάχους σε όλη αυτή την αρνητική κριτική που δέχεται στο διαδίκτυο βρήκε η Μέγκαν Μαρκλ. Μεταξύ αυτών που την υπερασπίζονται είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η πριγκίπισσα Τέσσι του Λουξεμβούργου.

«Είναι μια έγκυος γυναίκα 7 μηνών που την καταδιώκουν και την κακολογούν» είπε ο Κλούνεϊ στους δημοσιογράφους για την Μέγκαν

Προωθώντας την επικείμενη σειρά του «Catch-22» στο συνδρομητικό κανάλι Hulu, ο 57χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ κατέκρινε τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Μέγκαν από την στιγμή που μπήκε στην βασιλική οικογένεια και συνέκρινε την εμπειρία της με αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

«Κυνηγούν την Μέγκαν Μαρκλ παντού, την καταδιώκουν και την κακολογούν» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το περιοδικό Who.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την σύζυγό του Αμάλ, είναι καλοί φίλοι του ζευγαριού και ήταν παρόντες στον βασιλικό γάμο

«Είναι μια έγκυος γυναίκα 7 μηνών που την καταδιώκουν, την κακολογούν και την κυνηγούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και στην Νταϊάνα και η ιστορία επαναλαμβάνεται. «Έχουμε δει πώς τελειώνει» είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αναφέρει το περιοδικό Who, αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997, μετά από καταδίωξη από παπαράτσι.

Για να ελαφρύνει λίγο το θέμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που είναι φίλος του ζευγαριού και μάλιστα παραβρέθηκε στο γάμο του μαζί με την σύζυγό του, Αμάλ, αποκάλυψε αν θα είναι ένας εκ των νονών του νέου βασιλικού μωρού. «Ω, ναι, φαίνεται πως θα είμαι νονός του μωρού» δήλωσε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους, προτού διευκρινίσει πως αστειεύεται.

«Είμαι πατέρας διδύμων, έχω αρκετά σκ@@@@ για να ασχοληθώ, κυριολεκτικά» είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το περιοδικό.

Και η πριγκίπισσα Τέσσι στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ
Εκτός όμως από τον φίλο της και ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει και ένα μέλος βασιλικής οικογένειας να την υπερασπίζεται. Η Τέσσι Άντονι, πριγκίπισσα του Λουξεμβούργου, μίλησε προς υπεράσπιση της δούκισσας του Σάσεξ μέσω Twitter την Κυριακή το βράδυ, απαντώντας σε ένα κείμενο που δημοσίευσε το Royal Central, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ ενάντια σε όλη αυτή την κριτική που δέχεται από το διαδίκτυο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theresa (@tessy_from_luxembourg) στις 18 Ιαν, 2019 στις 2:57 πμ PST


«Συμφωνώ απολύτως! Κανείς δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει καν να το υποθέτει κανείς. Ή τον ξέρεις ή διαφορετικά δεν πρέπει να μιλήσεις. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε άσχημα για κάποιον άλλο μόνο και μόνο επειδή μπορούμε, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου» έγραψε στο Twitter.

Absolutely! No one deserves that. One should never assume. Either you know or be quite ?it’s not nice to talk badly about someone else just because one can, as he or she takes advantage of the anonymity of the web. Stay Kind!!! it’s the new cool! She does not deserve that.


Η Τέσι, που χώρισε από τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Λούις του Λουξεμβούργου τον Ιανουάριο του 2017, πρόσθεσε: «Να είστε ευγενικοί! Είναι η νέα τάση! Δεν το αξίζει αυτό».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ