H βασιλική εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ – Μαγεύτηκε μέχρι και ο πρίγκιπας Κάρολος [εικόνες] - iefimerida.gr

H βασιλική εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ – Μαγεύτηκε μέχρι και ο πρίγκιπας Κάρολος [εικόνες]

Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Φωτογραφία: AP/Chris Jackson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ έχουν κάνει το Λονδίνο το δεύτερο σπίτι τους μετά τον γάμο τους το 2014. Και φαίνεται πως οι σχέσεις τους με την βασιλική οικογένεια είναι εξαιρετικές.

Στο δείπνο προς τιμή του πρίγκιπα Καρόλου παραβρέθηκαν οι Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ

Η 41χρονη Αμάλ και ο 57χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ καλοί φίλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς είχαν παραβρεθεί στο γάμο τους, ενώ τον περασμένο μήνα στο baby shower της δούκισσας του Σάσεξ παρούσα ήταν και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Φαίνεται όμως, πως εκτός από το νεαρό βασιλικό ζευγάρι, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, έχουν μαγέψει και τον πρίγκιπα Κάρολο, καθώς χθες το βράδυ ήταν καλεσμένοι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σε δείπνο για τον εορτασμό του Trust του πρίγκιπα.

Η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν κομψή και σικάτη με την μακριά στράπλες τουαλέτα της

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Κλούνεϊ ήταν εντυπωσιακή με ένα λευκό μακρύ φόρεμα – θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί μέλος της βασιλικής οικογένειας – συνοδευόταν από τον πάντα κομψό Τζορτζ Κλούνεϊ στο δείπνο όπου συμμετείχαν κι άλλοι δωρητές, υποστηρικτές και πρεσβευτές του Trust International του πρίγκιπα Καρόλου.

The Prince of Wales is hosting a dinner at Buckingham Palace to celebrate the work of the @PrincesTrust Group.

Ambassadors & supporters of the Trust are attending the event including human rights lawyer Amal Clooney & actors George Clooney, Chiwetel Ejiofor and @TheRealLukevans. pic.twitter.com/tYhVACHJdh

Ο πρίγκιπας Κάρολος έδειχνε γοητευμένος από την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Η Αμάλ επέλεξε για την λαμπερή βραδιά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ένα στράπλες μεταξωτό φόρεμα με ένα διακριτικό σχέδιο στο στήθος ενώ η κάπα με τον έναν ώμο, πρόσφερε μια δραματική τροπή στο κομψό σχέδιο, ενώ στο άλλο χέρι φορούσε ένα μακρύ μανίκι με στρας.

Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα χρυσό clutch και διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω σε ελαφριές μπούκλες.

Μαζί με τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ που φορούσε σμόκιν με παπιγιόν, συνομίλησαν με τον πρίγκιπα Κάρολο και αν κρίνει κανείς από τα πλάνα, σίγουρα ο πρίγκιπας μαγεύτηκε από την λαμπερή παρουσία του ζευγαριού.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί Μπένεντικτ Κουμπερμπατς και Λουκ Έβανς, αλλά και ο Αμερικανός ηθοποιός Τζος Χαρτνετ, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Ταμσίν Έγκερτον.

Φωτογραφίες: AP, Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ