To MasterChef 3 «πέρασε» τον Λαζόπουλο στα νούμερα - iefimerida.gr

To MasterChef 3 «πέρασε» τον Λαζόπουλο στα νούμερα

Κριτές MasterChef/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές στα νούμερα τηλεθέασης έφερε χτες η πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο, παρ΄ότι η εκπομπή του δεν επικράτησε στην prime time ζώνη.

Συγκεκριμένα, τρία προγράμματα χτες κονταροχτυπήθηκαν διεκδικώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και αυτά ήταν το MasterChef 3, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και το Survivor 3.

Νικητής της τηλεθέασης αναδείχτηκε για ακόμη μία φορά το MasterChef 3, καθώς οι τηλεθεατές προτίμησαν να παρακολουθήσουν την μονομαχία μεταξύ των παικτών για το ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το επεισόδιο που είχε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Αλέξη Κούγια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, πολλοί τηλεθεατές θέλησαν να δουν την απάντηση του ηθοποιού.

Στην τρίτη θέση στην λίστα με τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε το Survivor, καθώς μερικοί τηλεθεατές προτίμησαν να δουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς και να μάθουν ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο Survivor.

Στο γενικό σύνολο:

MasterChef 18%

Αλ Τσαντίρι Νιουζ 15,7%

Survivor 14,9%

Στο δυναμικό κοινό:

MasterChef 26,4%

Survivor 13,7%

Αλ Τσαντίρι Νιουζ 13%


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ