MasterChef 3: Το μπαρμπούνι «έφαγε» την «Αμαλιάδα» -Την έδιωξε και αυτήν η Ασημίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Το μπαρμπούνι «έφαγε» την «Αμαλιάδα» -Την έδιωξε και αυτήν η Ασημίνα [βίντεο]

Η Γιάννα Ρέντεση αποχώρησε από το MasterChef 3 (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα άκρως απαιτητικό πιάτο κλήθηκαν να ετοιμάσουν Ζαχίρ Γιαβαρί, Γιάννα Ρέντεση και Ασημίνα Ουστάλι στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 3.

Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και δοκίμασαν μπαρμπούνια με αγκινάρες escabeche και meli – melo λαχανικών και χώμα από σουμάκ, πιάτο το οποίο θα έκρινε την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγερικής.

Οι παίκτες φάνηκαν να δυσκολεύονται αρκετά καθώς έπρεπε να κόψουν με συγκεκριμένο τρόπο τα λαχανικά και να καθαρίσουν προσεκτικά το ψάρι με ψαλιδάκι.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα αλλά έδειξαν πως δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των τριών παικτών. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκαλα σε δύο από τα τρία.

Το πιάτο του Ζαχίρ ήταν πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα και έτσι ο παίκτης επέστρεψε πρώτος στο σπίτι. Η Γιάννα ή «Αμαλιάδα», όπως την λένε χαριτολογώντας οι συμπαίκτες της, ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες αστοχίες και αποχώρησε από το MasterChef 3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ