Survivor 3: Ανακοινώθηκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο -Ποιος είναι ο Νιγηριανός με την ατάκα «πώς γκένεν ατό;» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Ανακοινώθηκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο -Ποιος είναι ο Νιγηριανός με την ατάκα «πώς γκένεν ατό;» [εικόνες & βίντεο]

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο με τη φανέλα του Εργοτέλη (Φωτογραφία: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι ο παίκτης που μπαίνει στο Survivor 3 και ετοιμάζεται να ζήσει την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είναι πολύ αγαπητός στη χώρα μας, καθώς έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε την μυθική ατάκα «Πώς γκένεν ατό;», όταν σχολίαζε το πέναλτι του ΟΦΗ στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, που έπαιζε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες την είσοδο του ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως θα έρθει σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, έπαιξε και το απόσπασμα με την ατάκα του Νιγηριανού, κάνοντας τους πάντες να τρελαθούν.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πάτρικ Ογκουνσότο να πηγαίνει στον Αγιο Δομίνικο και να λαμβάνει την εβδομάδα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να συμμετάσχει και στο περυσινό Survivor, καθώς είχε κάνει τη σχετική αίτηση, ωστόσο, όπως υποστήριξε δεν τον πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο με τη φανέλα του Εργοτέλη

Ποιος είναι όμως, ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο γεννήθηκε στις19 Απριλίου 1983 στην Νιγηρία.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε επίσημα στον ΑΠΟΕΛ όταν ήταν 16 ετών. Εναν χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη παίζοντας στην Γ’ Εθνική. Η πρώτη του σεζόν ήταν φοβερή με 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β' και μετά στην Α’ Εθνική, όπου σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια. Ο Εργοτέλης, ωστόσο, έπεσε και πάλι στην Β’ και ο Πάτρικ Ογκουνσότο πήρε τον δρόμο για το Βέλγιο και την ομάδα του Westerlo, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την ισπανική ομάδα της Cadiz.

Πέντε χρόνια μετά υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας».

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο πανηγυρίζει μετά από γκολ
Ο Ογκουνσότο στο γήπεδο

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivor 3 Πάτρικ Ογκουνσότο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ