Κρεμάστηκε ο Κιθ Φλιντ των Prodigy -Τι είπε ο ιατροδικαστής [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρεμάστηκε ο Κιθ Φλιντ των Prodigy -Τι είπε ο ιατροδικαστής [εικόνες]

Ο θρυλικός frontman των Prodigy Κιθ Φλιντ / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε ο θρυλικός frontman των Prodigy Κιθ Φλιντ αποκάλυψε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Εσσεξ.

Οπως ανέφερε σε σύντομες δηλώσεις της η βοηθός ιατροδικαστή Λίνσεϊ Σαφ, η καταγεγραμμένη αιτία θανάτου του Φλιντ, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών, είναι ο απαγχονισμός.

«Η αστυνομία ήταν παρούσα, ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε ως μη ύποπτος» είπε η Σαφ.

Φωτογραφία: AP Images

Η σορός του Κιθ Φλιντ υπεβλήθη σε νεκροψία – νεκροτομή στο νοσοκομείο του Μπρούμφιλντ στις 7 Μαρτίου.

Πλέον αναμένονται -τους προσεχείς μήνες- τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Φωτογραφία: AP Images

Η είδηση της αυτοκτονίας

Η αυτοκτονία του Κιθ Φλιντ συγκλόνισε τους απανταχού φανς του συγκροτήματος και, πρωτίστως, τα μέλη των Prodigy που διέγραψαν μαζί του μια πορεία πολλών ετών.

Ο Φλιντ αυτοκτόνησε στην έπαυλη στο Εσσεξ την οποία μοιραζόταν με τη Μαγιούμι Κάι, με την οποία είχαν παντρευτεί το 2006.

Φωτογραφία: AP Images

Παρά ταύτα, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα, τα οποία ίσως να συνεισέφεραν στην επιβάρυνση της ψυχολογίας του Φλιντ.

Η Μαγιούμι Κάι μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί, δημοσίως, πάνω στην είδηση της αυτοκτονίας του (πρώην;) συντρόφου της.

Φωτογραφία: AP Images
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ