Ποια είναι η σύζυγος του Κιθ Φλιντ των The Prodigy -Κουκλάρα, μοντέλο και DJ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η σύζυγος του Κιθ Φλιντ των The Prodigy -Κουκλάρα, μοντέλο και DJ [εικόνες]

Σύζυγος του Κιθ Φλιντ των The Prodigy 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο τραγουδιστής των The Prodigy, Κιθ Φλιντ, με το συγκρότημα να αποκαλύπτει πως επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο 49χρονος τραγουδιστής, έζησε μια αξέχαστη ζωή και γεμάτη έρωτες. Ένας από αυτούς ήταν και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Γκέιλ Πόρτερ, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 1999 έως το 2000. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπορούσαν καν να το πιστέψουν, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα« η πεντάμορφη και το τέρας»

Μετά τον χωρισμό τους, ο Κιθ προχώρησε στη ζωή του και γνώρισε την μελλοντική σύζυγό του, την Γιαπωνέζα DJ, Μαγιούμι Κάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️Dj Mayumi (@djmayumi) στις 10 Φεβ, 2019 στις 12:33 πμ PST

Ο Κιθ Φλιντ, μάλιστα, είχε πει κάποια στιγμή πως η αγαπημένη του σύζυγος ήταν αυτή που τον «έσωσε» από μια ζωή γεμάτη ναρκωτικά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έκτοτε συνέχισαν μαζί την ζωή τους, μέχρι τον θάνατό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️Dj Mayumi (@djmayumi) στις 31 Δεκ, 2018 στις 9:41 μμ PST

Μιλώντας για τον γάμο του με τους The Times το 2009, ο Κιθ Φλιντ είχε περιγράψει την σύζυγό του ως «πανέμορφη και πολύ κουλ».

Ποια είναι η Μαγιούμι Κάι
Η σύζυγος του Κιθ Φλιντ είναι DJ, ηθοποιός και μοντέλο από το Τόκιο που παίζει με το όνομα DJ Gedo Super Mega Bitchj, ενώ πρόσφατα είχε προσθέσει και το «Mrs Flint 4» στο όνομα που χρησιμοποιεί για τις εμφανίσεις της.

Στον γάμο τους, το 2006, ήταν καλεσμένα πολλά διάσημα ονόματα, όπως οι Ντέιβιντ Τζεστ, Λίαμ Γκάλαχερ, Νάταλι Άπλετον και Έμμα Γουίλις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️Dj Mayumi (@djmayumi) στις 17 Φεβ, 2018 στις 6:36 πμ PST


Ο Κιθ Φλιντ είχε περιγράψει την γνωριμία τους, λέγοντας: «Μιλούσαμε και ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο που βρισκόμασταν ήδη και ξέρετε πως είναι, απλά δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν συγκλονισμένος».

Όσο για το μέλλον, στην συνέντευξη που είχε δώσει στους The Times είχε πει: «Δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε παιδιά, αλλά γενικά δεν προγραμματίζουμε και να μην κάνουμε».

Ο Κιθ Φλιντ είχε αποκαλύψει επίσης πως μαζί με την σύζυγό του, Μαγιούμι Κάι, τρελαίνονταν να κάνουν ταξίδια στην Ευρώπη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️Dj Mayumi (@djmayumi) στις 23 Δεκ, 2017 στις 7:44 πμ PST


Όπως είχε πει: «Παίρνουμε ένα από τα Range Rover μας. Σχεδιάζουμε την διαδρομή και μένουμε σε ξενοδοχεία κατά μήκος αυτού του δρόμου που έχουμε σχεδιάσει».

Το ζευγάρι απολάμβανε επίσης την εξερεύνηση του αγροτικού Έσεξ της Αγγλίας, εκεί όπου ζούσαν.

«Μας αρέσει να κάνουμε πικ νικ με σάντουιτς, οδηγώντας σε αγροτικούς δρόμους. Η γυναίκα μου λατρεύει τα σπίτια, τα σκυλιά και όλα τα ζώα που έχουμε γύρω μας, το ελάφι και την αλεπού που έρχεται και βάζει το κεφάλι του μέσα από τον φράχτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ