Η νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Χαμογελαστή, αεράτη και ένα τσαντάκι που θα θέλαμε όλες [εικόνες]

Φρέσκια, ανανεωμένη και χαμογελαστή εμφανίστηκε σήμερα η Κέιτ Μίντλετον, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Μπλάκπουλ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο πράσινο παλτό Sportmax, που κάλυπτε το Michael Kors φόρεμά της, μαύρα γάντια, ένα ταιριαστό κασκόλ και την πιο τέλεια πράσινη τσάντα του Manu Atelier.

Δείχνοντας φρέσκια και λαμπερή, η Κέιτ Μίντλετον είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια αεράτη αλογοουρά και το μακιγιάζ της έδειχνε άψογο.

Το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε στο Μπλάκπουλ για να επισκεφθεί μαι σειρά από καινοτόμα έργα που επικεντρώνονται στις επενδύσεις και την αναγέννηση αλλά και για να ενημερωθούν για όσα έχουν γίνει εκεί για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα προβλήματα κοινωνικής και ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της Αγγλίας.

Η πρώτη τους στάση είναι ο διάσημος πύργος του Μπλάκπουλ. Οι Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμμετείχαν σε μια ενημέρωση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με την πρόσφατη ιστορία της πόλης, τις προκλήσεις και τις προσπάθειες για επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Φωτογραφίες: Splash News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ