Η νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Χαμογελαστή, αεράτη και ένα τσαντάκι που θα θέλαμε όλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Χαμογελαστή, αεράτη και ένα τσαντάκι που θα θέλαμε όλες [εικόνες]

Η Κέιτ Μίντλετον στο Μπλάκπουλ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρέσκια, ανανεωμένη και χαμογελαστή εμφανίστηκε σήμερα η Κέιτ Μίντλετον, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Μπλάκπουλ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο πράσινο παλτό Sportmax, που κάλυπτε το Michael Kors φόρεμά της, μαύρα γάντια, ένα ταιριαστό κασκόλ και την πιο τέλεια πράσινη τσάντα του Manu Atelier.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ με σκούρο πράσινο παλτό και ταιριαστό τσαντάκι Manu Atelier
Η Κέιτ Μίντλετον ήταν χαμογελαστή παρά την βροχή που την εμπόδισε να χαιρετίσει τα πλήθη

Δείχνοντας φρέσκια και λαμπερή, η Κέιτ Μίντλετον είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια αεράτη αλογοουρά και το μακιγιάζ της έδειχνε άψογο.

Το τσαντάκι της Κέιτ Μίντλετον κοστίζει 449 λίρες

Το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε στο Μπλάκπουλ για να επισκεφθεί μαι σειρά από καινοτόμα έργα που επικεντρώνονται στις επενδύσεις και την αναγέννηση αλλά και για να ενημερωθούν για όσα έχουν γίνει εκεί για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα προβλήματα κοινωνικής και ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της Αγγλίας.

Η Κέιτ Μίντλετον με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ επισκέφθηκαν σήμερα το Μπλάκπουλ

Η πρώτη τους στάση είναι ο διάσημος πύργος του Μπλάκπουλ. Οι Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμμετείχαν σε μια ενημέρωση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με την πρόσφατη ιστορία της πόλης, τις προκλήσεις και τις προσπάθειες για επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ