Η Κέιτ Μίντλετον εξηγεί τι σημαίνει να είσαι πριγκίπισσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον εξηγεί τι σημαίνει να είσαι πριγκίπισσα [βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον σε διήμερη επίσκεψη στην βόρεια Ιρλανδία. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διήμερη βασιλική επίσκεψη στην Βόρεια Ιρλανδία πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και η δούκισσα του Κέμπριτζ αποκάλυψε τι σημαίνει γι’ αυτήν το να είναι πριγκίπισσα.

Κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης στο Μπαλιμένα, η Κέιτ Μίντλετον πέρασε πολύ χρόνο μιλώντας με τα πλήθη των θαυμαστών που είχαν συγκεντρωθεί για να την γνωρίσουν από κοντά. Σύμφωνα με την Βαλεντίν Λόου, μια δημοσιογράφο των The Times, μια θαυμάστρια ρώτησε την Κέιτ πώς είναι να είναι πριγκίπισσα και η Κέιτ Μίντλετον δεν δίστασε να της απαντήσει πολύ ευγενικά.

This is Kate telling Hannah what she likes about being a princess. Video courtesy of Bronagh Dobbin. pic.twitter.com/QsVW6BesG0

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σε μια μικρή το πώς είναι γι' αυτήν να είναι πριγκίπισσα

Η Λόου έγραψε στο Twitter: «Εδώ η Κέιτ λέει στην Χάνα τι της αρέσει στο να είναι πριγκίπισσα» Η Λόου αποκάλυψε πως μίλησε με την Χάνα Ρίτσι συγκεκριμένα, μόλις έμαθε πως η μαθήτρια έγραφε μια βιογραφία γι’ αυτήν.

Στο βίντεο, η Κέιτ εξηγεί πως λατρεύει «το να γνωρίζω ιδιαίτερα παιδάκια όπως εσύ. Το να γνωρίζω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, είναι πραγματικά, πολύ σπουδαίο. Μου αρέσει να εργάζομαι με νέους ανθρώπους. Όλοι είναι τόσο γενναίοι και δυνατοί σε μερικές θέσεις. Χάρηκα που σε γνώρισα» είπε η Κέιτ κλείνοντας την απάντησή της με την φράση «Καλή επιτυχία με την βιογραφία σου» και της χάιδεψε τον ώμο.

Κατά την διάρκεια του ίδιου ταξιδιού, η Κέιτ Μίντλετον, ρωτήθηκε αν σκέφτεται για τέταρτο παιδί, όταν εξέφρασε την αγάπη της για τα μωρά, γνωρίζοντας ένα πολύ μικρό θαυμαστή της. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η δούκισσα του Κέμπριτζ απάντησε: «Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ θα ανησυχούσε λίγο».

Φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ