Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζοντας την αντεπίθεση η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στη δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στη Βόρεια Ιρλανδία φορώντας ένα εξαιρετικό baby blue παλτό, δηλώνοντας έτοιμη για τέταρτο παιδί.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σήμερα στη Βόρεια Ιρλανδία, ντυμένη εντυπωσιακά, στο γνωστό της στιλ, με ένα εκπληκτικής κομψότητας παλτό. Ενα Mulberry των 2.000 ευρώ, με μια μικρή ενσωματωμένη κάπα σε military στιλ. Το είχε συνδυάσει υπέροχα με μπλε ανοιχτό φόρεμα, ασορτί καστόρινες γόβες και clutch. Το χρώμα του παλτό θύμισε πάντως έντονα το σύνολο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ πριν δύο χρόνια στην ωρκομοσία του Αμερικανού Προέδρου.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και φυσικά, όπως πάντα, η Κέιτ Μίντλετον ήταν ιδιατίερα χαμογελαστή, ευδιάθετη και προσιτή. Μάλιστα, καθώς χάιδευε ένα μωράκι λίγων μηνών και η μαμά του την ρώτησε αν θα ήθελε και άλλο παιδί, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμη για το τέταρτο, λέγοντας όμως ότι είναι σίγουρη ότι αν την ακούσει ο Γουίλιαμ θα ανησυχήσει!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, στον απόχη του ταξιδιού της Μέγκαν Μαρκλ για το baby shower στη Νέα Υόρκη που προκάλεσε σάλο αλλά και στο... καπάκι από τα ταξίδι των Σάσεξ στο Μαρόκο, κάνουν μια ξαφνική περιοδεία στη Βόρεια Ιρλανδία.

Εμανίστηκαν ξαφνικά χθες, με απόλυτα σπορ στιλ, έπαιξαν με μικρούς και μεγάλους ποδόσφαιρο, μπήκαν σε βάρκες και το βράδυ πήγαν και στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους. Αποφεύγοντας τις υπερβολές από κάθε άποψη, από τα τα ρούχα (επέλεξε ένα Missoni των 1.800 ευρώ σε πλήρη αντίθεση με το πλουμιστό Dior καφτάνι των 105.000 ευρώ της Μέγκαν Μαρκλ) μέχρι το στιλ και την τρόπο επαφής της με τον κόσμο, συνεχίζει να κερδίζει τους Βρετανούς με το δικό της στιλ.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε παλτό αλά Μελάνια Τραμπ και μίλησε για 4ο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ