Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες] - iefimerida.gr

Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η κόντρα της εβδομάδας να είναι άνιση, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε για την επίσημη εμφάνισή της στο Μαρόκο ένα φόρεμα Dior αξίας 105.000 ευρώ και από την άλλη η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε χτες με ένα φόρεμα Missoni αξίας 1.860 ευρώ, ωστόσο η Δούκισσα του Κέμπριτζ αν και με μικρότερο budget κατάφερε να επικρατήσει.

Συγκεκριμένα, η Κείτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση στο Empire Music Hall, όπου και ο Δούκας του Κέμπριτζ έβγαλε λόγο σχετικά με την Βρετανία και το Brexit.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε με ένα μεταλλιζέ φόρεμα Missoni αξίας 1.860 ευρώ, το οποίο ήταν στενό στην μέση και έκανε πλισέ από την μέση και κάτω.

Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως αν και η δημιουργία της ήταν σχετικά απλή σε σχέση με άλλα φορέματα που έχει φορέσει, όπως για παράδειγμα την υπέροχη δημιουργία Gucci ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δούκισσα του Κέμπριτζ ανέδειξε το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο.

Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συνδυάζοντας το φόρεμα με ένα ζευγάρι nude γόβες και με ένα επίσης nude τσαντάκι του βρετανικού οίκου Mulberry, η Κέιτ Μίντλετον «έσβησε» την πανάκριβη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ από τον χάρτη, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει στο Μαρόκο ένα φόρεμα Dior αξίας 105.000 ευρώ που την κάλυπτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και συνδύαζε σατέν ύφασμα με πολύτιμους κεντημένους λίθους.

Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως πέρα από την στιλιστική κόντρα, οι δύο Δούκισσες αναμετρήθηκαν και στην συνολική τους εικόνα.

Κι αυτό γιατί η Κέιτ Μίντλετον χτες ήταν σε πάρα πολύ καλό mood.

Χαμογελαστή και λαμπερή μετά την ομιλία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον συνόδεψε τον σύζυγό της σε ένα πάρτι με νέους και δεν δίστασε να καθίσει πίσω από την μπάρα.

H Mέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο με φόρεμα Dior αξίας 105.000 ευρώ.

Ως έμπειρη Δούκισσα, η Κέιτ έσπασε αμέσως τον πάγο και άρχισε να γεμίσει τα ποτήρια όσων ήταν εκεί με μπύρα από την ειδική αντλία.

Kέιτ Μίντλετον: Πώς ένα φόρεμα των 1.800 ευρώ «έσβησε» τη Μέγκαν Μαρκλ και το Dior των 100.000 [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από την άλλη η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκανε αυτή την διαφορά στην επίσκεψή της στο Μαρόκο, καθώς πέρα από το γεγονός πως ήταν χαμογελαστή και ευγενική, η Δούκισσα του Σάσεξ κράτησε γενικά χαμηλό προφίλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ