Πώς η Κέιτ Μίντλετον κόντραρε και στρίμωξε την Μέγκαν Μαρκλ με τρεις εμφανίσεις σε μια μέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Κέιτ Μίντλετον κόντραρε και στρίμωξε την Μέγκαν Μαρκλ με τρεις εμφανίσεις σε μια μέρα [εικόνες]

Η Κέιτ Μίντλετον (Φωτογραφία: Liam McBurney/PA via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ επιδίδονται σε έναν άτυπο αγώνα στιλ και προς το παρόν το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο.

Η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι ταξίδεψαν στο Μαρόκο και η δούκισσα του Σάσεξ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της. Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να τραβήξει τα φώτα επάνω της με τις στιλιστικές επιλογές που έκανε στη διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με κάζουαλ λουκ βρέθηκαν στο στάδιο Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ και συναντήθηκαν με μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές.

Η Μέγκαν Μαρκλ με μικρές ποδοσφαιρίστριες

Η Κέιτ Μίντλετον δεν παρέλειψε να δείξει πως «το έχει» με την μπάλα μαρκάροντας και δίνοντας πάσες. Για να παίξει ποδόσφαιρο η δούκισσα φόρεσε αθλητικό κολάν, λευκό πουλόβερ με μαύρες και κόκκινες ρίγες ως λεπτομέρειες και αθλητικά παπούτσια.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν παρέλειψε να δείξει πως «το έχει» με την μπάλα μαρκάροντας και δίνοντας πάσες

Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, δεν έφτασε με αθλητικό στιλ στο Γουίντσορ Παρκ. Η δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο Carolina Herrera παλτό της, το οποίο είχε φορέσει και στο ταξίδι της στον Καναδά, πριν τρία χρόνια, αλλά και στο Παρίσι. Το παλτό σήμερα αγγίζει τις 1.190 λίρες.

Το πριγκιπικό ζεύγος, κατά την άφιξή του, στο Γουίντσορ Παρκ
Η δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο Carolina Herrera παλτό της

Αργότερα, το πριγκιπικό ζευγάρι ταξίδεψαν στο πάρκο Roscor Youth Village στη Βόρεια Ιρλανδία. Η Κέιτ Μίντλετον, αφού βοήθησε μια ομάδα παιδιών να στήσει μια σκηνή, έκανε μάθημα κανό, ενώ έκανε και τοξοβολία. Μπορεί την πρώτη φορά να αστόχησε, ωστόσο, τη δεύτερη φορά τα κατάφερε, αφού δέχθηκε συμβουλές από τα παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine (@duchesscathryn) στις 27 Φεβ, 2019 στις 9:22 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine (@duchesscathryn) στις 27 Φεβ, 2019 στις 9:30 πμ PST

Την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον δείχνει απλή και χαμογελαστή, φορώντας τα αθλητικά της, η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται «πυρά» από τον βρετανικό Τύπο για το σπάταλο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται ότι κόστισε 500.000 δολάρια. Η Daily Mail χαρακτήρισε την Μέγκαν Μαρκλ «Ρωμαία

Αυτοκράτειρα» και την κατακρίνει για το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε σε πέντε ημέρες. Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και άλλα tabloids. Γεγονός είναι πως τα βρετανικά Μέσα δεν έχουν κατακρίνει με τέτοιο τρόπο την Κέιτ Μίντλετον, κάτι που κάνει τη σύγκριση μεταξύ τους ακόμη πιο... ενδιαφέρουσα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine (@duchesscathryn) στις 27 Φεβ, 2019 στις 9:18 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ