Μαλέλης: Οι «γέφυρες» με τον ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίστηκαν προτού αρχίσουν - iefimerida.gr

Μαλέλης: Οι «γέφυρες» με τον ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίστηκαν προτού αρχίσουν

Ο Σταμάτης Μαλέλης / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι οι «γέφυρες» του χώρου της κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ «γκρεμίστηκαν», προτού καν αρχίσουν, εξέφρασε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Επικαλούμενος, με νόημα, τον όρο «γέφυρες» -παραπέμποντας στην κίνηση «Γέφυρα» για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων- ο κ. Μαλέλης υποστήριξε ότι οι γέφυρες μας τελείωσαν πριν αρχίσουν και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία κοινωνική αναφορά.

«Προσπάθησαν να δώσουν το φιλί της ζωής στον κ. Τσίπρα και απέτυχε» είπε για την εν λόγω πρωτοβουλία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας, μόνος, χωρίς ιδεολογία, χωρίς κόμμα, προσπαθεί με τεχνάσματα να μείνει λίγους μήνες στην εξουσία».

Η μόνη επιτυχημένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προς την ακροδεξια. Τον ανθό μάζεψε!

Καταλήγοντας, ο Σταμάτης Μαλέλης -που θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στη Β' Πειραιά- υπογράμμισε ότι «η κοινωνία χρειάζεται τη Δημοκρατική Παράταξη που είναι εγγύηση για μια καλύτερη ζωή. Στην οικονομία από την έκθεση της Κομισιόν φαίνεται καθαρά ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά, πέντε βήματα πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ